КАК ДА ПРОДАМ?

КАК ДА ПРОДАМ УЧЕБНИЦИ?

1. Избери раздела “Продай учебници” и влез в профила си или се регистрирай! Тук са публикувани всички учебници, който купуваме и цените, на които ги плащамe.

2. Намери в “Продай учебници” учебника, който желаеш да продадеш! Внимателно сравни, дали публикуваният учебник е ТОЧНО като този, който искаш да продадеш! Ако са еднакви и си съгласен с цената, натисни бутона ПРОДАЙ!

Намери в “Продай учебници” следващия учебник, който желаеш да продадеш! Внимателно сравни дали публикуваният учебник е ТОЧНО като този, който искаш да продадеш! Ако са еднакви и си съгласен с цената, натисни бутона ПРОДАЙ!

.... и така, докато продадеш всичките си ненужни учебници.

3. Отиди в количката и виж сумата, която ще получиш за твоите учебници!

3.1 Ако сумата е по-голяма от осем "8" лева, получаваш безплатен транспорт за продадените учебници

3.2 Ако сумата е по-голяма от 40 лева и избереш начин на плащане Талон за учебници, получаваш БОНУС 3.90лв ( стойността на транспорта и на купените учебници)

4. Избери начин на плащане!

5. Избери най-удобния за теб куриер: СПИДИ или БЪЛГАРСКИ ПОЩИ и попълни твоите адрес, име и телефон!

6. Запознай се с общите условия и отбележи че си съгласен, отбележи че не си робот и натисни бутона "НАПРАВИ ПОРЪЧКА"!

7. След това ни изпрати учебниците по най-удобния за теб начин:

• За наша сметка от най-удобния за теб офис на СПИДИ до офис на СПИДИ в гр. Бургас, ул. „Иван Богоров“ № 20 вх.1 - доставка с право на преглед и наложен платеж равен на сумата изчислена в поръчката.

Данните за получателя, които трябва да посочиш, са Борсата.нет ООД, тел.: 08888 57 6 67

8. Когато ги получим, ще ги прегледаме и ако са в добро състояние, ще ти изпратим парите, за които изкупуваме твоите учебници. Ако си пожелал талон за учебници, ще изпратим на имейла ти “Талон за учебници“, който можеш да използваш до края на месец септември на следващата календарна година.


ЧЕСТИТО! и .... кажи на приятел, колко лесно се продава!

9. Ако продаваш учебници за по-малко от 8 лева, ще удържим от сумата стойността на транспорта, но ще спасим дърво от отсичане, а можеш да избереш Талон за учебници.

10. Ако желаеш да продадеш учебник, който не намираш в раздела “Продай учебници” НЕ НИ ГО ИЗПРАЩАЙ. Напиши ни съобщение с подробно описание на емайл: office@borsata.net и ние ще ти предложим решение.

По-подробно виж Общи условия на сайта.