КАК ДА ПРОДАМ?

КАК ДА ПРОДАМ УЧЕБНИЦИ?

1. Избери раздела “Продай учебници” и влез в профила си или се регистрирай! Тук са публикувани всички учебници, които купуваме и цените, на които ги плащамe.

2. Намери в “Продай учебници” учебника, който желаеш да продадеш! Внимателно сравни, дали публикуваният учебник е ТОЧНО като този, който искаш да продадеш! Ако са еднакви и си съгласен с цената, натисни бутона ПРОДАЙ!

Намери в “Продай учебници” следващия учебник, който желаеш да продадеш! Внимателно сравни дали публикуваният учебник е ТОЧНО като този, който искаш да продадеш! Ако са еднакви и си съгласен с цената, натисни бутона ПРОДАЙ!

.... и така, докато продадеш всичките си ненужни учебници.

3. Отиди в количката и виж сумата, която ще получиш за твоите учебници! Запиши си тази сума.

НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ЗАВЪРШИШ ПОРЪЧКАТА!

4. След това от най-удобния за теб офис на СПИДИ ни изпрати учебниците за наша сметка до офисът на СПИДИ в гр. Бургас, ул. „Иван Богоров“, № 20, вх.1 като доставка с право на преглед и наложен платеж равен на сумата изчислена в поръчката.

Данните за получателя, които трябва да посочиш, са Борсата.нет ООД, тел.: 0899877244

5. Когато пристигнат в офиса на СПИДИ, ще ги прегледаме и ако са в добро състояние, ще ги платим.

6, Получи парите, за които изкупуваме твоите учебници от офиса на СПИДИ където, си ги предал

ЧЕСТИТО! и .... кажи на приятел, колко лесно се продава!

7. Ако продаваш учебници за по-малко от 8 лева, ще удържим от сумата стойността на транспорта, но ще спасим дърво от отсичане.

8. Ако желаеш да продадеш учебник, който не намираш в раздела “Продай учебници” НЕ НИ ГО ИЗПРАЩАЙ. Напиши ни съобщение с подробно описание на емайл: office@borsata.net и ние ще ти предложим решение.

По-подробно виж Общи условия на сайта.