НАПРАВИ НАЙ-ИЗГОДНАТА СДЕЛКА!

1. Събери и върни повече учебници.

2. Избери начин на плащане "Талон за учебници".

3. С Талона купи учебници.

Ползвай учебници на цена под 30% от цената на новите.

Борсата купува целогодишно:

На цена 33% от цената на новите учебници Изкупуваме всички учебници публикувани в раздела на сайта “Продай учебници”. На тази цена можеш да получиш парите си веднага.

На цена 44% от цената на новите учебници - или да увеличиш с 1/3 парите от продажбата. На тази цена, за полагащите се пари, можеш да вземеш талон за учебници от Борсата.нет.

Транспорта е БЕЗПЛАТЕН при продажба над 10 лева.КАК ДА ПРОДАМ УЧЕБНИЦИ?


1. Избери раздела “Продай учебници” и влез в профила си или се регистрирай. Тук са публикувани всички учебници, който купуваме и цените, на които ги плащаме (33% от цената на новите учебници).

2. Намери в “Продай учебници” учебника, които желаеш да продадеш. Внимателно сравни дали публикуваният учебника е ТОЧНО като този, които искаш да продадеш. Ако са еднакви и си съгласен с цената натисни бутона ПРОДАВАМ.

Намери в “Продай учебници” следващия учебник, който желаеш да продадеш. Внимателно сравни дали публикуваният учебника е ТОЧНО като този, които искаш да продадеш. Ако са еднакви и си съгласен с цената натисни бутона ПРОДАВАМ.

.... и така, докато продадеш всичките си ненужни учебници.

3.Отиди в количката и виж сумата, която ще получиш за твоите учебници и

3.1 Избери най-удобния за теб куриер

3.2 Избери дали искаш да получиш парите или искаш да ги увеличиш с 1/3, като поръчаш „Талон за учебници“.

3.3 Натисни бутона ПРОДАЙ и създай поръчка.

4. След това ни изпрати учебниците по най-удобния за теб начин

със СПИДИ - БЕЗПЛАТНО с доставка до поискване за наша сметка, до гр. Бургас, ул. „Иван Богоров“ № 20 вх.1 офиса на СПИДИ

с БЪЛГАРСКИ ПОЩИ \НИЕ ЩЕ ТИ ПЛАТИМ 3.90 лева ЗА ТРАНСПОРТА/ с доставка до гр. Бургас Български пощи, клон 8001 Новата поща


Данните за получателя, които трябва да посочиш, са Борсата. Нет ООД, тел.: 08888 57 6 67

5. Когато ги получим, ще ги прегледаме и ако са в добро състояние, ще ти изпратим парите, за които изкупуваме твоите учебници. Ако си пожелал талон за учебници, ще изпратим на имейла ти “Талон за Подарък“ на стойност, сумата за която купуваме твоите учебници - увеличена с 1/3.

ЧЕСТИТО! и .... кажи на приятел, колко лесно се продава!


6. Ако продаваш учебници за по-малко от 8 лева, стойността им ще стигне за плащане за транспорта и превода. Нищо няма да остане за теб и нищо няма да има за Борсата, но ще спасим дърво от отсичане или можеш да избереш Талон за учебници.

7. Ако желаеш да продадеш учебник, който не намираш на страницата “Борсата купува” НЕ НИ ГО ИЗПРАЩАЙ. Напиши ни съобщение с подробно описание и ние ще ти предложим решение.


По подробно виж Общи условия на сайта.