БОРСАТА КУПУВА ЦЕЛОГОДИШНО


НАПРАВИ НАЙ-ИЗГОДНАТА СДЕЛКА

ПОЛЗВАЙ УЧЕБНИЦИ НА ЦЕНА ПОД 30% ОТ ЦЕНАТА НА НОВИТЕ

Всяка година помагай на природата

Върни повече учебници - стани ЕКО-ПАРТНЬОР

· Заедно с нашата БЛАГОДАРНОСТ за грижата към природата получаваш и специалното ни отношение към твоите проблеми. Ползваш предимство при избор на употребявани учебници. Транспорта е за наша сметка при продажба над 12 лева.

· Избери начин на плащане "Талон за учебници" и спестяваш таксата за превод на парите 3.50 лева. Талона може да се ползва до края на месец септември на следващата календарна година.

· Използвай Талона и купи учебници на стойност над 40 лева и получаваш безплатна доставка на купените учебници.

КАК ДА ПРОДАМ УЧЕБНИЦИ?

1. Избери раздела “Продай учебници” и влез в профила си или се регистрирай. Тук са публикувани всички учебници, който купуваме и цените, на които ги плащам.

2. Намери в “Продай учебници” учебника, които желаеш да продадеш. Внимателно сравни дали публикуваният учебника е ТОЧНО като този, които искаш да продадеш. Ако са еднакви и си съгласен с цената натисни бутона ПРОДАВАМ.

Намери в “Продай учебници” следващия учебник, който желаеш да продадеш. Внимателно сравни дали публикуваният учебника е ТОЧНО като този, които искаш да продадеш. Ако са еднакви и си съгласен с цената натисни бутона ПРОДАВАМ.

.... и така, докато продадеш всичките си ненужни учебници.

3.Отиди в количката и виж сумата, която ще получиш за твоите учебници и

3.1 Избери най-удобния за теб куриер

3.2 Избери дали искаш да получиш парите или искаш да бъдеш еко-партньор, като поръчаш „Талон за учебници“.

3.3 Натисни бутона ПРОДАЙ и създай поръчка.

4. След това ни изпрати учебниците по най-удобния за теб начин

със СПИДИ - БЕЗПЛАТНО с доставка за наша сметка, с право на преглед и наложен платеж равен на сумата изчислена в поръчката до гр. Бургас, ул. „Иван Богоров“ № 20 вх.1 офиса на СПИДИ

с БЪЛГАРСКИ ПОЩИ - БЕЗПЛАТНО с доставка за наша сметка, с право на преглед и наложен платеж равен на сумата изчислена в поръчката с доставка до гр. Бургас Български пощи, клон 8001 Новата поща


Данните за получателя, които трябва да посочиш, са Борсата.нет ООД, тел.: 08888 57 6 67

5. Когато ги получим, ще ги прегледаме и ако са в добро състояние, ще ти изпратим парите, за които изкупуваме твоите учебници. Ако си пожелал талон за учебници, ще изпратим на имейла ти “Талон за учебници“, който ще ти даде право на безплатна доставка на закупените с него учебници. Освен това спестяваш и таксата за изплащането на наложения платеж, която ще бъде събрана от куриера.

ЧЕСТИТО! и .... кажи на приятел, колко лесно се продава!

6. Ако продаваш учебници за по-малко от 8 лева, стойността им ще стигне за плащане за транспорта и превода. Нищо няма да остане за теб и нищо няма да има за Борсата, но ще спасим дърво от отсичане или можеш да избереш Талон за учебници.

7. Ако желаеш да продадеш учебник, който не намираш на страницата “Борсата купува” НЕ НИ ГО ИЗПРАЩАЙ. Напиши ни съобщение с подробно описание и ние ще ти предложим решение.

По подробно виж Общи условия на сайта.